Servicii

Oferim traduceri realizate de traducători cu experienţă, autorizaţi de Ministerul Justiţiei, tarife competitive, răspunsuri rapide şi ne concentrăm asupra respectării termenelor limită. De asemenea, oferim servicii de verificare şi corectare (colaţionare) a traducerilor executate de către terţi.


Expediem documentele dumneavoastră oriunde în ţară dar şi în străinătate. Pentru a economisi timp şi resurse financiare, putem trimite traducerile către dumneavoastră şi în format electronic.


Un serviciu suplimentar este legalizarea traducerilor, executată de către noi, la cererea dumneavoastră, fără aplicarea unor comisioane suplimentare.


Serviciul de imprimare este inclus în prețul traducerii atât în cazul traducerilor legalizate și autorizate cât şi în cazul celorlalte traduceri pentru care clientul solicită predarea pe suport hârtie.


Scopul serviciilor noastre este continua satisfacție a clientului prin comunicarea cu acesta. Astfel, ne concentrăm asupra controlului calităţii prin selectarea traducătorilor specializați în domenii specifice, utilizarea glosarelor şi a marilor dicționare, atât cele existente pe Internet cât şi cele editate. Într-o societate competitivă, ceea ce ne diferențiază sunt termenele limită avantajoase şi comunicarea eficientă. Cabinetul de Traduceri oferă servicii profesionale de traducere şi interpretariat în şi din majoritatea limbilor de circulație internațională.


Vă asigurăm că vom păstra confidenţialitatea documentelor şi a datelor dumneavoastră.