Traduceri

Cabinetul de Traduceri vă stă la dispoziție cu traducători autorizați de Ministerul de Justiție. Efectuăm traduceri din/în toate limbile de circulaţie internaţională din diferite domenii şi cu diferite grade de dificultate în Constanţa, Călărasi, Tulcea, dar şi în toată ţara.


Lucrările de specialitate efectuate de traducătorii noştri includ traduceri din domeniul literar, juridic, economic, medical, tehnic. Modul în care noi ne desfășurăm activitatea este reflectat direct în poziția clienților noștri pe piață. De aceea acordăm o deosebită atenție detaliilor și încercăm să menținem un înalt grad de acuratețe al traducerilor.


Traducerile sunt livrate electronic sau pe suport de hârtie, autorizate sau legalizate notarial. În cazul documentelor livrate electronic, traducerile sunt predate exact în formatul în care au fost trimise, reprezentând o imagine fidelă a originalului din punct de vedere al formatului.


Traduceri engleză, traduceri franceză, traduceri spaniolă, traduceri italiană, traduceri portugheză, traduceri germană, traduceri rusă, traduceri bulgară, traduceri ucraineană, traduceri olandeză, traduceri sârbă, traduceri maghiară, traduceri norvegiană, traduceri arabă, traduceri turcă, traduceri cehă, traduceri japoneză, traduceri chineză, traduceri greacă, traduceri catalană, traduceri polonă, traduceri slovenă sunt doar câteva din limbile uzuale din/în care facem traduceri.


Pentru alte informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi.